Advocaat van de duivel

Titel: Advocaat van de duivel - Waarom je niet moet doen wat iedereen doet
Auteur(s): Caspian Woods
Uitgever: Van Duuren Management
Verschijningsdatum: 2013
Genre:
Pagina's: 248
ISBN13: 9789089651747

Slim zakendoen is meer dan eenvoudigweg de regels volgen. Want waarom zijn dan niet alle bedrijven even succesvol? De simpele waarheid is dat winnaars de regels met voeten treden, waar anderen ze keurig volgen. Ze zijn bereid om zich tegendraads op te stellen, kort door de bocht te denken, te ageren tegen de gevestigde orde. Dat maakt hen onderscheidend. Dat maakt dat ze er met de winst vandoor gaan.

Het zijn die onconventionele en soms ook eigenwijze en tegendraadse ideeën die dit boek biedt. Het beantwoordt niet alle vragen en het maakt u niet direct miljonair. Maar het zet u wel instinct op scherp. Zodat u de kansen ziet waar de grote horde aan voorbij galoppeert. Vermijd de valkuilen waar anderen in tuimelen en heb het lef om uw eigen pad te volgen!

Deze uitgave is een vertaling van 'The devil's advocate' (Pearson 2013). Een boek met 100 onconventionele en soms ook eigenwijze en tegendraadse inzichten. Om uw geest te scherpen, zodat u niet voetstoots de regels volgt maar uzelf onderscheidt van de massa.