Inspirerende fotografie

Titel: Inspirerende fotografie - Het beste van fotografen wereldwijd
Auteur(s): 1X.Com
Uitgever: Pearson Informatica
Verschijningsdatum: 2012
Genre:
Pagina's: 219
ISBN13: 9789043027106

'Inspirerende fotografie' is een uniek boek waarin de beste foto's worden besproken van fotografen wereldwijd. In dit boek vindt u niet alleen heel veel inspiratie, maar juist ook de onderliggende technieken die kunnen helpen uw foto's te verbeteren.

Al bladerend komt u de meest indrukwekkende foto's tegen, stuk voor stuk bijzonder en steeds met een eigen verhaal. Bovendien komen de fotografen in dit boek zelf aan het woord. Over elke foto leest u hoe die tot stand is gekomen en welke middelen daarvoor nodig waren. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeer uiteenlopend: van abstract tot macro, van documentaire tot natuurfotografie, van nachtfotografie tot stillevens en nog veel meer.

De foto' in dit boek werden speciaal geselecteerd uit 's werelds grootste fotogalerie 1x.com, een online verzamelplek waar fotografen van over de hele wereld hun foto's tentoonstellen.

Googlepedia – 1. Maak je website vindbaar

Titel: Googlepedia - 1. Maak je website vindbaar
Auteur(s): Michael Miller
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 2008
Genre:
Pagina's: 124
ISBN13: 9789022958674

Of het nu om een persoonlijke of zakelijke website gaat, het is erg belangrijk dat hij zichtbaar is en zo hoog mogelijk eindigt in de zoekresultaten van Google. En dan wilt u ook nog dat de site zo hoog mogelijk in de resultaten terechtkomt. Gebruikmaken van Google is een van de meest effectieve manieren om uw online bekendheid te vergroten. In 'Googlepedia Maak je website vindbaar' wordt stap voor stap uitgelegd hoe u dat doet. U leest wat u wel en wat u beter niet kunt doen om de ranking bij Google te verbeteren

Dit boek gaat echter nog een paar stappen verder. Google biedt namelijk veel meer handige hulpmiddelen, die bovendien gratis zijn. Zo leest u hoe u het verkeer op uw website kunt analyseren met behulp van Webmaster Tools en Google Analytics. Met de resultaten van die analyse kunt u uw website weer verder optimaliseren. En als u toch bezig bent met het optimaliseren van uw website, kunt u uw inspanningen nog terugverdienen ook. Met Google AdSense kunt u eenvoudig advertenties op uw eigen website plaatsen en daarmee geld verdienen. De winst die u hiermee behaalt, kunt u via Google Adwords investeren in het kopen van uw advertenties op de site van Google zodat u weer meer bezoekers naar uw website trekt.

De mogelijkheden die Google biedt voor uw website zijn talrijk. In 'Googlepedia maak je website vindbaar' leest u hoe u al die handige en leuke hulpmiddelen gebruikt. Dit boek is het eerste deel in een reeks over de toepassingen van Google.