SCHRIJVEN

INFORMEREN DOOR TE AMUSEREN: WOORD EN BEELD INTEGREREN

U kunt bij Hipproductions terecht voor teksten en tekstadviezen. Wij hebben uitgebreide ervaring in het schrijven van tijdschrift­artikelen, webteksten, social media-content, advertenties, persberichten en beleidsteksten. 
Voor tijdschriftartikelen of webcontent verrichten wij alle noodzakelijke journalistieke onderzoekswerkzaamheden en verzorgen wij indien gewenst ook de fotografie of videoproducties. Op het gebied van fietsen, outdoor en toerisme kunnen wij complete teksten voor advertenties en persberichten aanleveren, waarbij we het gevoel en de kernkwaliteiten van uw producten optimaal verwoorden. Daarnaast maken we reisreportages (inclusief fotografie en videoproducties) en voeren we vergelijkingstesten voor bijvoorbeeld fietsen of outdoorartikelen uit. Omdat we zowel woord als beeld kunnen verzorgen, zal het eindproduct een prachtige synergie opleveren waar uw lezers of kijkers niet omheen kunnen.

Daarnaast zijn wij het juiste adres voor tekstschrijven en copywriting op maat. Wilt u een zakelijke, strakke tekst? Of moet er een flitsende, hippe tekst worden geschreven? Geen probleem. Ook een saaie, grijze beleidstekst maken wij prettiger leesbaar door hem ‘taaltechnisch te pimpen’, zodat de leesbaarheid en begrijpelijkheid toenemen. Kort door de bocht of zakelijk informatief, we bespreken met u altijd eerst uw wensen en pas daarna gaan we aan de slag om uw externe of interne communicatie optimaal vorm te geven.