VERTALEN

TOEGEVOEGDE WAARDE DOOR DE JUISTE WOORDEN IN DE CONTEXT

Een goede vertaling blijft, ook in dit moderne tijdperk, handwerk en een ambacht. Hipproductions levert kwaliteitsvertalingen vanuit het Engels en het Duits naar het Nederlands. We verdiepen ons in de onderwerpen van de boeken, webteksten, brochures of advertenties die we vertalen. We streven ernaar om vertalingen te leveren die gekenmerkt worden door een balans tussen begrijpelijkheid en aantrekkelijkheid, zonder de inhoud geweld aan te doen.

We zijn gespecialiseerd in zowel korte (brochures, webteksten) als lange teksten (boeken). We vertalen boeken op het gebied van management en toerisme en zijn dé aangewezen partij in Nederland als het gaat om vertalingen van zakelijke, technische of marketinggerichte documenten in de fietsindustrie. Diverse grote binnen- en buitenlandse bedrijven, instellingen en uitgeverijen maken al jaren gebruik van onze vertaaldiensten.

We willen graag weten waarover we vertalen en daarom vinden we het belangrijk dat we naast het raadplegen van hulpbronnen via bibliotheek of internet, producten zelf kunnen uitproberen of een bezoek kunnen brengen aan uw bedrijf om onze kennis te verdiepen. Op die manier kunnen we een kwalitatief hoogwaardige vertaling garanderen. Daarnaast leggen we databases aan van gespecialiseerde termen en hun vertaling, zodat u altijd verzekerd bent van niet alleen een goede, maar ook een consistente vertaling.